LAMAN WEB RASMI MORINGA HQ MORINGA Pilihan No 1 dari JEPUN Ada Kelulusan KKM, Halal & Dijamin Selamat

Lebih 8 Tahun, kami telah berjaya membantu selesaikan masalah Bacaan Gula Tinggi, Kolesterol, Sakit Sendi dan Darah Tinggi

Hanya 2 kapsul sehari mampu membantu rawat semua masalah diatas. Moringa diiktiraf oleh WHO sebagai POKOK AJAIB”

Moringa NutreeHerbs Paling Diyakini Sejak Dari Tahun 2016

100% Jaminan Pulangan Wang

Pulangan wang 100% jika produk yang anda dapat tidak original dan jika tidak sampai.

Tonton Video Prof Dr Noordin. Terbukti berkesan!

Jom Tonton Sendiri Kebaikan Moringa Nutree Herbs dari

Dr Tok Abah

Dr Fadzilah Kamsah

Allah Punya Hebat, Dalam Satu Tumbuhan Yang Sangat Simple!

“Untuk orang yang sakit, disamping ubat-ubatan yang doktor telah bekalkan, maka ia (Moringa) sebagai satu supplemen yang akan menjadi asas untuk memperkukuh dan mudah-mudahan menyegerakan penyembuhan.”

Alhamdulillah lepas Puan Rohana amal Moringa..

Dulu Doktor Selalu Berleter Tak Boleh Makan Itu Ini, Sekarang..

Dah cuba macam-macam produk, tapi masih lagi tak jumpa yang sesuai?

Jangan risau, kali ini akan jadi ikhtiar terbaik untuk rawat masalah anda!

Jangan Bertangguh !

saya bukan nak takutkan anda,tapi jika anda biarkan,mungkin boleh jadi seperti ini…

Apa Kata Pengguna Moringa Nutree Herbs?

Disclaimer: Testimoni di atas adalah dari pengguna produk kami yang sebenar. Namun tempoh masa rawatan mungkin berbeza mengikut tahap penyakit dan kesihatan pengguna.

Memperkenalkan

Moringa Leaves Capsule Nutree Herbs

Kapsul Moringa Oleifera Nutree Herbs telah berada di pasaran lebih 7 tahun dan telah membantu lebih 135 ribu rakyat Malaysia untuk mendapat khasiat yang sempurna setiap hari.

0
Pengamal Moringa Nutree Herbs

BAGAIMANA MORINGA NUTREEHERBS MEMBANTU MENYELESAIKAN MASALAH MENGIKUT UJIAN KLINIKAL DARIPADA DOKTOR DAN PAKAR PERUBATAN?

Moringa telah dikaji untuk kesan potensinya ke atas kencing manis (diabetes).

Beberapa kajian menunjukkan bahawa moringa dapat membantu mengawal gula darah dan aspek lain pengurusan diabetes.

Daun pokok moringa mengandungi sebatian seperti flavonoid, quercetin, dan asid klorogenik, yang telah terbukti mempunyai kesan antioksidan dan anti-radang.

Beberapa kajian menunjukkan bahawa sebatian-sebatian ini mempunyai kesan yang bermanfaat ke atas pengawalan gula darah pada orang yang menghidap diabetes dengan meningkatkan sensitiviti insulin dan mengurangkan rintangan insulin.

Moringa juga mempunyai kesan positif ke atas aspek pengurusan diabetes yang lain, seperti mengurangkan tahap kolesterol, yang boleh meningkat pada orang yang menghidap diabetes, dan mengurangkan keradangan, yang merupakan faktor penyumbang kepada banyak komplikasi yang berkaitan dengan diabetes.

Moringa mempunyai manfaat bagi orang yang menghidap diabetes dan boleh digunakan sebagai pengganti rawatan perubatan.

Bahan(sebatian) dalam moringa yang dipercayai dapat membantu mengatur tahap gula darah termasuk:


Inhibitor alpha-glukosidase: Sebatian ini melambatkan pemecahan karbohidrat menjadi gula sederhana, mencegah kenaikan mendadak dalam tahap gula darah.


Asid klorogenik: Antioksidan ini telah terbukti membantu mengatur metabolisme glukosa, mengurangkan penyerapan glukosa dalam usus kecil.


Flavonoid: Sebatian ini telah ditemui mempunyai kesan anti-diabetes, termasuk mengurangkan tekanan oksidatif dan meningkatkan kepekaan insulin.


Polifenol: Sebatian ini telah terbukti mempunyai kesan hipoglisemia, iaitu dapat menurunkan tahap gula darah. 

RUJUKAN KAJIAN :

R.N. Bennett, F.A. Mellon, N. Foidl, J.H. Pratt, M.S. Dupont, L. Perkins, et al.J Agric Food Chem, 51 (12) (2003), pp. 3546–3553

Beberapa kajian telah mendapati bahawa moringa mempunyai kesan positif pada tekanan Darah Tinggi.

Tekanan darah tinggi, juga dikenali sebagai hipertensi, adalah keadaan di mana tekanan darah di dalam arteri meningkat secara konsisten. Ini boleh menyebabkan masalah kesihatan yang serius, termasuk penyakit jantung, strok, dan penyakit buah pinggang.

Daun moringa mengandungi sebatian yang boleh membantu menurunkan tekanan darah, seperti flavonoid dan asid fenolik. Beberapa kajian telah menunjukkan bahawa ekstrak moringa mungkin mempunyai kesan positif pada tekanan darah pada manusia, 

Moringa mempunyai faedah kesihatan yang berpotensi dan boleh digunakan sebagai pengganti rawatan perubatan jika anda mempunyai tekanan darah tinggi.

RUJUKAN KAJIAN :

S. Faizi, B.S. Siddiqui, R. Saleem, S. Siddiqui, K. Aftab, A.H. GilaniJ Chem Soc Perkin Trans, 23 (1992), pp. 3237-3241

Salah satu manfaat potensi moringa adalah keupayaannya untuk membantu mencegah serangan jantung.

Berikut adalah beberapa cara di mana moringa boleh membantu mencegah serangan jantung:

Mengurangkan kolesterol: Tahap kolesterol yang tinggi boleh meningkatkan risiko penyakit jantung dan serangan jantung.

Moringa mengandungi sebatian yang dipanggil fitosterol, yang diketahui dapat mengurangkan penyerapan kolesterol dalam badan.

Selain itu, moringa mengandungi antioksidan yang dapat membantu mencegah oksidasi kolesterol LDL, yang juga boleh menyumbang kepada penyakit jantung.

Menurunkan tekanan darah: Tekanan darah yang tinggi merupakan faktor risiko lain untuk penyakit jantung dan serangan jantung.

Moringa mengandungi sebatian yang dapat membantu melonggarkan saluran darah dan menurunkan tekanan darah, yang boleh membantu mengurangkan risiko serangan jantung.

Sifat anti-radang: Radang kronik boleh menyumbang kepada pembangunan penyakit jantung. Moringa mengandungi sebatian yang mempunyai sifat anti-radang, yang dapat membantu mengurangkan radang dalam badan dan mengurangkan risiko serangan jantung.

Melindungi jantung: Moringa kaya dengan antioksidan, termasuk vitamin C, beta-karoten, dan quercetin, yang dapat membantu melindungi jantung daripada kerosakan yang disebabkan oleh radikal bebas.

Ini boleh membantu mengurangkan risiko serangan jantung dan penyakit kardiovaskular lain.

RUJUKAN KAJIAN :

M. Aslam, F. Anwar, R. Nadeem, 4 (2005), pp. 417-421

Kelebihan Moringa Oleifera berbanding buah-buahan dan sayuran tempatan.

Jom Tengok Lagi Testimoni Pelanggan

Jangan percaya kami cakap.
Lihat testimoni dan review daripada pengguna MORINGA sendiri.

Disclaimer: Testimoni di atas adalah dari pengguna produk kami yang sebenar. Namun tempoh masa rawatan mungkin berbeza mengikut tahap penyakit dan kesihatan pengguna.

   AMARAN!!!  

Hati-hati dengan produk Moringa yang dijual lebih murah di luar. Moringa kami ada hologram original yang sah dari KKM.

Anda ada 3 pilihan!

PERTAMA: Anda boleh je tak buat apa-apa! dan biarkan sahaja masalah darah tinggi dan kencing manis tu, dan menyesal apabila ia menjadi semakin teruk nanti.

………………….

KEDUA: Anda boleh cuba selesaikan masalah  dengan apa saja cara yang Anda mahu.

………………….

KETIGA: Doktor bantu Anda sehingga  berjaya capai hasil yang  di idamkan dengan penggunaan konsisten 2-3 botol.

Sekiranya Doktor tak berjaya bantu anda, produk tak mendatangkan hasil langsung! Doktor akan pulangkan duit Anda semula!

Berapa Harga Moringa Nutree Herbs Ni?

Harga asal 1 botol Moringa Nutree Herbs dipasaran sekarang adalah..

   SGD 149.00   

Sebotol

Khas untuk waktu terhad, kami bagi offer pakej paling berbaloi untuk anda!

Tunggu Sekejap.
Ada Berita Baik Untuk Anda Harini!

Jika order sekarang, kami akan beri Special Freegift Khas untuk anda secara PERCUMA!

Bonus ini HANYA diberi jika order di website ini sahaja dalam tempoh promosi untuk pakej 3 botol keatas.

Special Freegift

Percuma Teh Moringa 20sachet

Boleh Bayar Tunai Masa Barang Sampai (COD)

Order dulu, bayar pada posmen masa barang sampai. 100% selamat. Mudahkan?
Anda juga boleh buat pembayaran terus secara online jika mahu.

Ini Bukti Barang Yang Kami Postkan

Jangan Pernah Bertangguh Dan Berkira Demi Kesihatan Anda!

Untuk Menempah Sila Pilih Pakej Kemudian Tekan

“PESAN SEKARANG”

Harga asal 1 botol Moringa Nutree Herbs dipasaran sekarang adalah..

Pakej TRIAL

SGD 59

Harga Asal

SGD149

Best Seller

SGD 99

Harga Asal

SGD298

SUPER SAVER

SGD 139

Harga Asal

SGD447

SUPER SAVER 5

SGD 199

Harga Asal

SGD745

Show Order Summary
$59.00
Product Subtotal
Set Trial 1 Botol  × 1 $59.00
Subtotal $59.00
Shipping
Enter your address to view shipping options.
Total $59.00

Customer information

Billing details

Singapore

Your Products

Product
Quantity
Price
Set Trial 1 Botol (#255)
+
$59.00
Set Trial 2 botol (#258)
+
$99.00
Set Best Seller (#260)
+
$139.00
Set Super Jimat (#262)
+
$199.00

Payment

  • ✔️ Penghantaran COD oleh kurier Ninja Van
    ✔️ Bayar cash pada Ninja Van bila terima barang
    ✔️ PERCUMA Caj Tambahan COD SGD10

Your personal data will be used to process your order, support your experience throughout this website, and for other purposes described in our privacy policy.

Your order

Product Subtotal
Set Trial 1 Botol  × 1 $59.00
Subtotal $59.00
Shipping Enter your address to view shipping options.
Total $59.00

Jika Anda Mempunyai Sebarang Pertanyaan Klik Button Dibawah Untuk Whatsapp Saya

Soalan Lazim (FAQ)

Pengambilan Moringa 2 kapsul sebelum sarapan. Untuk kesan terbaik, jarakkan pengambilan selama 30 minit – 1 jam.

Mudah sahaja, cuma makan 2 biji kapsul sehari sebelum sarapan.

1 botol Moringa Nutree Herbs ada 60 kapsul. Penggunaan yang konsisten boleh  bertahan selama sebulan.

Kesembuhan bergantung pada penerima tubuh individu itu sendiri. Keperluan dos serta tempoh yang perlu diambil untuk seseorang pesakit berbeza-beza. Insya-Allah 7-21 hari ianya mula merasai ke arah penyembuhan

Kandungan hanya 100% bahan semula jadi. Mudah dihadam dan tidak mengganggu buah pinggang.

Tiada. Pengamal dinasihatkan mengamalkan pemakanan sihat juga untuk kesan lebih optimum.

YA semestinya ada. No KKM adalah MAL20116091TC. Boleh buat semakan melalui website Kementerian Kesihatan Malaysia 😊

Bukan setakat tu, Moringa Nutree Herbs dikilangkan di kilang yang berstatus GMP, HALAL dan USFDA.

Copyright © 2023 Nutree Herbs Holdings Sdn Bhd 

514 jalan 18 taman perindustrian ehsan jaya kepong 52100 kuala lumpur.

Jika Anda Mempunyai Sebarang Pertanyaan Klik Button Dibawah Untuk Whatsapp Saya

PRIVACY POLICY: We Use Google AdWords Remarketing To Advertise This Website Across The Internet. AdWords Remarketing Will Display Relevant Ads Tailored To You Based On What Parts Of This Website You Have Viewed By Placing A Cookie On Your Machine. THIS COOKIE DOES NOT IN ANYWAY IDENTIFY YOU OR GIVE ACCESS TO YOUR COMPUTER The Cookie Is Used To Say “This Person Visited This Page, So Show Them Ads Relating To That Page.” Google AdWords Remarketing Allows Us To Tailor Our Marketing To Better Suit Your Needs And Only Display Ads That Are Relevant To You. If You Do Not Wish To Participate In Our Google AdWords Remarketing, You Can Opt Out By Visiting Google’s Ads Preferences Manager.

WE Are Not In Any Ways Associated With Facebook, Facebook Ads, Whatsapp, Instagram And All Products From Facebook Inc.

TIKTOK™️ IS A REGISTERED TRADEMARK OF TIKTOK.COM. THE SITE Kapsulmoringa.Com IS NOT AFFILIATED WITH TIKTOK.COM IN ANY WAY, NOR DOES THEY SPONSOR OR APPROVE ANY OF PRODUCTS. ALL TRADEMARKS MENTIONED HERE ARE COPYRIGHTED BY THEIR RESPECTIVE OWNERS.